header 2drive 9

Voordeel

Gratis rijles bij aanbrengen nieuwe leerling
Maak je vrienden en kennissen enthousiast om ook bij ons te komen lessen. Voor elke nieuwe leerling ontvang je een heel lesuur GRATIS!

Gratis circuitrijden
Klaar met rijles en dan de volgende stap. Indien je geslaagd bent voor je rijbewijs, dan kun je via www.vadomotorevents.com gratis een dagje circuitrijden in Lelystad (zolang de voorraad strekt).

Gratis een huurmotor
Na je slagen wil je er natuurlijk lekker met de motor op uit. Nadat je geslaagd bent voor je rijbewijs, kun je gratis een hele dag gebruikmaken van een huurmotor. Kijk voor meer informatie op www.2rent-motorverhuur.nl

Gratis vering check-up
Na het behalen van je motorrijbewijs kun je gebruik maken van een gratis veringadvies en controle van je eerste motor bij www.hksuspension.nl gevestigd in Tiel. Graag vooraf eerst een afspraak maken.

Gratis motor check-up
Na het behalen van je motorrijbewijs kun je gebruik maken van een gratis uitgebreide controle van je eerste motorfiets bij www.motorplanetalmere.nl (Kawasaki dealer) gevestigd te Almere. Zo weet je zeker dat je motorfiets in goede staat verkeert en klaar is voor actie. Graag vooraf eerst een afspraak maken.

10% korting op motorkleding, laarzen, helmen, banden en onderdelen
Tijdens het lessen heb je recht op 10% korting op motorkleding, laarzen, helmen, banden en onderdelen bij www.motorplanetalmere.nl (Kawasaki dealer) gevestigd te Almere. 

 
Zoeken
Winkelwagen1420757815-ideal_logo.jpg

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop