header 2drive 9

Voordeel

Gratis rijles bij aanbrengen nieuwe leerling
Maak je vrienden en kennissen enthousiast om ook bij ons te komen lessen. Voor elke nieuwe leerling ontvang je een heel lesuur GRATIS!

Gratis slipcursus
Indien je geslaagd bent voor je rijbewijs, dan kun je gratis een slipcursus volgen (zolang de voorraad strekt). 

Iedere maand kans op gratis rijles
Milieubewust rijden is niet alleen een exameneis. Je kunt met eenvoudige middelen tot 25% brandstof besparen. Gezien het belang van milieubewust rijden voor je eindexamen hebben wij een competitie opgezet tussen de leerlingen. Elke rijles houden wij je gemiddelde brandstofverbruik bij. Iedere maand krijgt de zuinigste leerling een heel lesuur GRATIS.

Gratis een huurauto
Na je slagen wil je er natuurlijk lekker in de auto op uit. Nadat je geslaagd bent voor je rijbewijs, kun je gratis een hele dag gebruikmaken van een huurauto (excl. brandstof en 100 km vrij). De enige voorwaarde is, dat je ons liked op facebook en een review plaatst.

Gratis controle van je eerste auto
Omdat wij er zeker van willen zijn dat je nog wel even in jouw eerste auto kunt blijven wijden, bieden wij alle leerlingen die geslaagd zijn voor hun rijbewijs de mogelijkheid om hun auto gratis te laten controleren bij een autobedrijf. Zo zullen vakmensen jouw auto eens flink onder de loep nemen en controleren op mogelijke mankementen.

Autoverzekering met extra korting
Wanneer je bent geslaagd voor je rijbewijs, wil je natuurlijk zo snel mogelijk autorijden. In het begin is dat vaak in de auto van je ouders of je partner, maar misschien heb je al een eigen auto op het oog. Wanneer je een auto gaat kopen, loop je tegen meer zaken aan dan alleen de aanschaf. Een daarvan is de autoverzekering. In samenwerking met een vezekeraar bieden wij je de mogelijkheid om je auto te verzekeren met minimaal 30% extra korting op de toch al lage premie. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het offerteformulier invullen en verzenden. Je krijgt dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toegezonden.  

 

 
Zoeken
Winkelwagen1420757815-ideal_logo.jpg

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop